Wij werken met scherpe en heldere tarieven, en zijn altijd flexibel om aan je wensen en budget te voldoen.

Omdat iedere opdracht uniek is en elk project anders, hanteert Gasten in je Gezicht geen vaste tarieven. We werken op basis van een uurtarief of met een projectprijs. We garanderen daarbij een hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen en aantrekkelijke kortingen. In de offerte geven we een transparante weergave van de kosten. Vervolgens maken we daar goede afspraken over en komen we die ook na. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten.

Scherpe tarieven

Onze tarieven zijn variabel. Ze zijn afhankelijk van de vorm, duur en omvang van je opdracht. Ons kale uurtarief ligt normaal gesproken op €75 per uur, exclusief btw. Voor grote en langdurige projecten hanteren we echter altijd lagere tarieven. Ook voor kleine bedrijven, startende ondernemers, ideële organisaties en creatieve zelfstandigen werken we een paar dagen per maand tegen gereduceerde prijzen. Soms staan we zelfs open voor betaling met wederdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en/of het maken van een persoonlijke afspraak.

Voordelige pakketten

Als je langdurig van onze diensten gebruik wilt maken, dan is het voordelig een pakket bij ons aan te schaffen. Voor het dagelijks beheer van uw Facebook-account, een van onze populairste diensten, rekenen we bijvoorbeeld zo’n €750 per maand. Voor dit bedrag heb je geen enkel omkijken meer naar je sociale media: we plaatsen je status updates, zetten je advertenties op, organiseren je winacties en beantwoorden al je berichten. Uiteraard is het ook mogelijk om een eenvoudiger of juist uitgebreider pakket bij ons af te nemen. Kijk hieronder voor onze drie standaardpakketten of vraag direct een offerte op maat aan.

Sociale-Media-Pakketten-2019

Duidelijke offertes

Uiteraard wil je weten wat je gaat betalen als je ons inschakelt. Je krijgt van ons altijd een offerte op maat met een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden en de bijbehorende tarieven, inclusief btw en zonder verborgen kosten of kleine lettertjes. Ook hier gaan we uit van jouw wensen. Zo kunnen we een vast projectbedrag of een uurtarief afspreken. En per project of periode factureren. Afhankelijk van je opdracht zijn combinaties daarvan ook mogelijk. Wij gaan graag geheel kosteloos en vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie.